Servies lease – Voordelig en flexibel

Wat is Servies Lease?
Servies lease betekent simpelweg het huren van servies voor een bepaalde periode. Dit kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren. Het servies wordt aan u verhuurd tegen een vast tarief per maand.

Waarom zou u kiezen voor Servies Lease?
Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen om te kiezen voor servies lease:

  • Interessante financieringsmogelijkheden
  • Geen grote investeringen nodig
  • Haal- en brengservice
  • Flexibel in aantallen
  • Jaarlijks vernieuwend servies vanaf € 0,50 per stuk

Is Servies Lease de juiste keuze voor uw horecabedrijf?
Of servies lease de juiste keuze is voor uw horecabedrijf hangt af van vele factoren. Als u seizoensgebonden menu’s heeft, kan het ook interessant zijn om bijpassend servies te leasen.

Sommige bedrijven kiezen er echter voor om hun eigen servies te behouden omdat ze hierdoor meer controle en flexibiliteit hebben. Er zijn gevallen waarin nieuwe investeringen in servies een betere strategische keuze zijn voor het bedrijf.

Conclusie
In deze tijden van kostenbesparing en efficiëntie kan het leasen van servies de juiste keuze zijn voor uw horecabedrijf. Servies lease biedt toegang tot hoogwaardig servies zonder hoge investeringskosten en stelt u in staat om snel te reageren op veranderende behoeften van uw klanten.

De voordelen van Servieslease

Als u op zoek bent naar servies voor uw horecabedrijf, wilt u niet vastzitten aan dure aankopen of beperkte keuzes. Wij bieden de oplossing: het leasen van servies met de volgende voordelen.

Jaarlijks nieuw servies vanaf € 0,50 per stuk

Bij ons vindt u een verrassend aanbod van luxe serviezen, die ieder jaar worden vernieuwd. Zo zorgt u ervoor dat uw horecazaak altijd een frisse uitstraling heeft, zonder dat u veel geld kwijt bent.

Verrassend aanbod van luxe serviezen

Met ons uitgebreide en exclusieve serviesgoed aanbod kunt u uw creaties altijd perfect overbrengen op uw gasten. Bekijk hier ons leaseaanbod!

Geen grote eenmalige investering

In tegenstelling tot de aankoop van servies, waarbij u in een keer een grote investering moet doen, is het leasen van servies bij Hové Horeca een slimme en voordelige investeringsvorm. U hoeft geen grote bedragen uit te geven en kunt toch ieder jaar weer genieten van vernieuwend servies.

Haal- en brengservice

Als horecaondernemer bent u druk bezet en dan is het makkelijk als wij het servies voor u verzorgen. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan, zodat u altijd voorzien bent van nieuw en fris servies.

Flexibel in aantallen

Uw horecazaak kan groeien en dan kan het dat u meer of minder servies nodig heeft. Bij ons kunt u daarom flexibel zijn in aantallen en het servies aanpassen aan uw behoeften, zonder dat dit extra kost.

Contact

Ben je geïnteresseerd in servies lease of wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw restaurant of hotel? Neem dan direct hieronder vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

    adminServieslease