Servieslease – Iedere kaart een nieuwe beleving

De klantbeleving in het Hotel- en restaurantwezen is waar u zich iedere dag volledig voor inzet. U wilt uw klanten verrassen en een onvergetelijke indruk achterlaten. Serviesgoed speelt een belangrijke rol in deze klantbeleving, het aardewerk waarop u uw creatie overbrengt op uw gasten. Materiaal dat wordt aangeraakt en bekeken.

U vindt servies kopen voor uw gelegenheid waar u jarenlang aan vast zit niet meer van deze tijd. Servies langdurig huren is een optie…maar dat is erg kostbaar. Servieslease is een uitstekende oplossing. Wij vervangen uw servies ieder jaar zodat u uw gasten optimaal zult verrassen.

Dinerbord 27 cm vanaf €0,49 per maand

De voordelen van Servieslease

Waarom zou u een servies kopen waar u jarenlang aan vast zit of servies huren tegen enorme hoge kosten. Het leasen van servies bij Hove Horeca heeft de volgende voordelen:

Ieder jaar een ander servies

Met servieslease heeft u ieder jaar een ander servies om uw klanten telkens te verrassen en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Verrassend aanbod van luxe serviezen

Met ons uitgebreide en exclusieve serviesgoed aanbod kunt u uw creaties altijd perfect overbrengen op uw gasten. Bekijk hier ons leaseaanbod!

Geen grote eenmalige investering

Serviesgoed kopen of langdurig huren brengt hoge kosten met zich mee. Daarom kunt u bij ons servies leasen met een interessante financieringsvorm die bij uw bedrijf past!

Haal- en brengservice

Wij komen het serviesgoed altijd naar u toe brengen en zorgen er ook voor dat het weer wordt omgewisseld aan het einde van de periode op een tijdstip dat voor u uitkomt!

Flexibel in aantallen

Ons leaseaanbod omvat altijd de belangrijkste serviesdelen. Maar u kunt altijd zelf de aantallen, gewenste serie en de serviesdelen uitkiezen! Uiteraard staat ons team u graag bij voor advies.

Contact

Interesse in servieslease voor uw restaurant of hotel? Of wilt u gewoon graag meer weten over de mogelijkheden? Neem hieronder direct vrijblijvend contact met ons op.

    adminServieslease