Merken en Producten

Avet

Nieuw op de Nederlandse markt en exclusief verkrijgbaar bij Hove Horeca!

In hoge kwaliteit porselein, stoneware en glas brengt het merk Avet trendy producten van hoge kwaliteit voor de professionele gedekte tafel.

Luxe uitstraling, maar zeer betaalbaar. Download hier de Avet catalogus.

Download hier de Avet Catalogus

Aida

Aida volgt de trends van de tijd zonder concessies te doen aan eigen waarden als kwaliteit, goed vakmanschap, functionaliteit en prijs-kwaliteitverhouding

Herdmar

Geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, wordt de kwaliteit van onze producten verzekerd door het exclusieve gebruik van roestvrij staal en geboren als een resultaat van een gedetailleerde studie van de vormen, balans en ergonomie van elk stuk.

Lees meer over Herdmar

Wedgwood

Het Britse Wedgwood heeft een wereldwijde naamsbekendheid als producent van hoogwaardige kwaliteits-serviezen. Josiah Wedgwood “de vader van de Engelse pottenbakkers” stichtte het bedrijf in 1759. Zijn uitvindingen en innovatieve geest verworven hem wereldwijd waardering en navolging. In zijn geest wordt tegenwoordig de traditie van het zoeken naar vernieuwingen en kwaliteitsverbeteringen voortgezet. Dit is terug te zien in de vernieuwende serviezen die Wedgwood elk jaar weer brengt.

Gural

Gekleurd porselein, hoge kwaliteit en geschikt voor horeca gebruik

 

Onze perceptie van ‘de beleving’ in een restaurant

Beleving speelt bij ons als individu een grote rol, iedereen ervaart dingen op zijn eigen manier. Alle zintuigen spelen een grote rol bij een avondje uit. Voor ons zijn dit de elementen die bepalen of wij een prettige avond uit hebben.

 • Horen

  Is het geluid niet te hard en nodigt de muziek uit tot lekker natafelen?

 • Zien

  Verzorgde uitstraling geeft al gauw een indruk van wat je kan verwachten. Hoe is de presentatie en hoe is het licht.

 • Ruiken

  Geur speelt een belangrijke rol bij de emotie en gedrag. Aangename geuren dragen bij aan de beleving.

 • Voelen

  Wat zou je de gast kunnen laten voelen? Warmte, een fles wijn, verschillend servies.

 • Proeven

  Hoe smaken de gerechten?

 • Communicatie

  Is er veel aandacht voor ons als klant? Dit kan door een persoonlijk welkom, korte wensencheck, ultiem advies of suggestie over drank/gerecht of door een praatje te maken.

adminAssortiment