Onze perceptie van ‘de beleving’ in een restaurant

Beleving speelt bij ons als individu een grote rol, iedereen ervaart dingen op zijn eigen manier. Alle zintuigen spelen een grote rol bij een avondje uit. Voor ons zijn dit de elementen die bepalen of wij een prettige avond uit hebben.

 • Horen

  Is het geluid niet te hard en nodigt de muziek uit tot lekker natafelen?

 • Zien

  Verzorgde uitstraling geeft al gauw een indruk van wat je kan verwachten. Hoe is de presentatie en hoe is het licht.

 • Ruiken

  Geur speelt een belangrijke rol bij de emotie en gedrag. Aangename geuren dragen bij aan de beleving.

 • Voelen

  Wat zou je de gast kunnen laten voelen? Warmte, een fles wijn, verschillend servies.

 • Proeven

  Hoe smaken de gerechten?

 • Communicatie

  Is er veel aandacht voor ons als klant? Dit kan door een persoonlijk welkom, korte wensencheck, ultiem advies of suggestie over drank/gerecht of door een praatje te maken.

Merken en Producten

Aida

Het bedrijf werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en zit achter een groot aantal populaire serviezen en ontwerpen, waaronder Poul Pava en het absolute best verkochte frame van Denemarken, Atelier, dat in 1984 werd gelanceerd en nog steeds op de markt is. Aida volgt de trends van die tijd zonder concessies te doen aan eigen waarden als kwaliteit, goed vakmanschap, functionaliteit en prijs-kwaliteitverhouding.

Onlangs heeft aida het stijlvolle, door architecten ontworpen servies ENSŌ gelanceerd, evenals de steengoedlijn RAW, die is ontworpen in samenwerking met Christiane Schaumburg-Müller.

Wedgwood

Ons verhaal begon in 1759 toen onze oprichter, Josiah Wedgwood I, slechts 29 jaar oud, begon als een onafhankelijke pottenbakker in Burslem, Engeland. Fast forward meer dan 260 jaar later en Wedgwood produceert nog steeds veel van de materialen die Josiah heeft uitgevonden, zoals Jasper, Queen’s Ware en Black Basalt.

Het merk Wedgwood behoeft verder geen introductie.

Gural

Uniek merk waar ambacht, kunst, kwaliteit en succes elkaar ontmoeten: Dat is Gural Porcelain

Sinds 1989 richten zij zich op het produceren van onberispelijk porselein, stellen altijd vragen om beter te worden. De antwoorden op deze vragen werden beloond door verbetering. Gural is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde porseleinmerken in Turkije en de wereld.

Avet

RIERA group is een van de meest toonaangevende bedrijven in de thuismarkt. De retailsector, horeca, promotie, incentive, wijnhuizen, etc. vertrouwen op ons om goede producten en service aan hun klanten aan te bieden. De groep heeft al meer dan 75 jaar een permanentie in de markt. Deze traditie wordt gecombineerd met de dagelijkse illusie om te leven in ons bedrijf en de merken die we exclusief distribueren, allemaal met een grote commerciële waarde in een steeds mondialer wordende markt.

Ons doel is het tevreden stellen van jonge en moderne consumenten die producten van hoge kwaliteit en goed ontworpen willen tegen een eerlijke prijs. Waarde producten, maar betaalbaar.

adminAssortiment