Servieslease

Servies leasen bij Hove Horeca – voordelig en flexibel

Als u op zoek bent naar servies voor uw horecabedrijf, wilt u niet vastzitten aan dure aankopen of beperkte keuzes. Wij bieden de oplossing: het leasen van servies met de volgende voordelen.

 • Jaarlijks vernieuwend servies vanaf € 0,50 per stuk
  Bij ons vindt u een verrassend aanbod van luxe serviezen, die ieder jaar worden vernieuwd. Zo zorgt u ervoor dat uw horecazaak altijd een frisse uitstraling heeft, zonder dat u veel geld kwijt bent.
 • Interessante financieringsmogelijkheden
  Wij begrijpen dat het leasen van servies ook investeringen met zich meebrengt. Daarom bieden wij interessante financieringsvormen, zodat u de kosten kunt spreiden over een langere periode en toch kunt genieten van nieuw, trendy en luxueus servies.
 • Geen grote investeringen nodig
  In tegenstelling tot de aankoop van servies, waarbij u in een keer een grote investering moet doen, is het leasen van servies bij Hové Horeca een slimme en voordelige keuze. U hoeft geen grote bedragen uit te geven en kunt toch ieder jaar weer genieten van vernieuwend servies.
 • Haal- en brengservice
  Als horecaondernemer bent u druk bezet en dan is het makkelijk als wij het servies voor u verzorgen. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan, zodat u altijd voorzien bent van nieuw en fris servies.
 • Flexibel in aantallen
  Uw horecazaak kan groeien en dan kan het dat u meer of minder servies nodig heeft. Bij ons kunt u daarom flexibel zijn in aantallen en het servies aanpassen aan uw behoeften, zonder dat dit extra kost.

Maak vandaag nog kennis met ons en ontdek de voordelen van het leasen van servies voor uw horecabedrijf.

Hoe werkt het leasen van servies?

Stap 1) Bespreken Overeenkomst Mogelijkheden

Wij gaan met elkaar een overeenkomst aan voor 1, 2 of 3 jaar. Op basis van onze overeenkomst, het aantal couverts van uw restaurant en het aantal verschillende delen dat u wilt gebruiken bepalen wij de maandelijkse lease termijn. Wij kunnen deze automatisch incasseren zodat u daar geen tijd aan kwijt bent.

Stap 2) Maak uw keuzes

Uit het beschikbare aanbod kunt u de gewenste series kiezen die u de komende vier kwartalen wilt ontvangen. Op de dag van het begin van de overeenkomst komen wij het eerste servies naar u toe brengen. Voor het einde van het eerste kwartaal plannen we een wisselmoment. Wij zorgen ervoor dat het ene servies wordt omgewisseld voor het andere op een voor u geschikt moment.

Stap 3) Geniet van al onze lease voordelen en mogelijkheden

Geniet van alle voordelen van servieslease zoals de inbegrepen haal- en brengservice en de interessante financieringsmogelijkheden.

Ons leaseaanbod omvat de meest belangrijke serviesdelen voor het serveren van gerechten. Mocht u interesse hebben in overige delen van de series die wij aanbieden dan kunnen wij deze ook aan u offereren. Zowel in lease als in directe verkoop.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, alle mogelijkheden of om direct een offerte op te vragen.

Contact
adminAanbod