Het Servieslease Concept

Waarom zou u een servies kopen waar u jarenlang aan vast zit of servies huren tegen enorme hoge kosten. Het leasen van servies bij Hove Horeca heeft de volgende voordelen

  • Ieder jaar een ander servies vanaf € 0,49
  • Verassend aanbod van luxe serviezen
  • Interessante financieringsvorm
  • Geen grote eenmalige investering
  • Haal- en breng service
  • Flexibel in aantallen

Hoe werkt het leasen van servies?

Stap 1) Bespreken Overeenkomst Mogelijkheden

Wij gaan met elkaar een overeenkomst aan voor 1, 2 of 3 jaar. Op basis van onze overeenkomst, het aantal couverts van uw restaurant en het aantal verschillende delen dat u wilt gebruiken bepalen wij de maandelijkse lease termijn. Wij kunnen deze automatisch incasseren zodat u daar geen tijd aan kwijt bent.

Stap 2) Maak uw keuzes

Uit het beschikbare aanbod kunt u de gewenste series kiezen die u de komende vier kwartalen wilt ontvangen. Op de dag van het begin van de overeenkomst komen wij het eerste servies naar u toe brengen. Voor het einde van het eerste kwartaal plannen we een wisselmoment. Wij zorgen ervoor dat het ene servies wordt omgewisseld voor het andere op een voor u geschikt moment.

Stap 3) Geniet van al onze lease voordelen en mogelijkheden

Geniet van alle voordelen van servieslease zoals de inbegrepen haal- en brengservice en de interessante financieringsmogelijkheden.

Ons leaseaanbod omvat de meest belangrijke serviesdelen voor het serveren van gerechten. Mocht u interesse hebben in overige delen van de series die wij aanbieden dan kunnen wij deze ook aan u offereren. Zowel in lease als in directe verkoop.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, alle mogelijkheden of om direct een offerte op te vragen.

Contact
adminAanbod